L’objectiu principal de Dumalis és la divulgació científica. La nostra idea és donar a conèixer de manera senzilla, però sense perdre rigor científic, els temes relacionats amb la vegetació i/o el paisatge, entre d’altres, mitjançant cursos, llibres, conferències, etc.

Dumalis pretén arribar a un públic interessat en temes relacionats amb la natura malgrat no ser especialista.
Josep M. Panareda Clopés. És catedràtic de Geografia Física i membre numerari de l'Institut d’Estudis Catalans. Ha realitzat estudis sobre flora i dinàmica de la vegetació. Un altra de les seves línies d’estudi és el paisatge com conseqüència de l’activitat humana.

Té més de 470 publicacions de les quals destaquen llibres com
Flora de Montserrat, Flora de la Vall de Núria, Flora de Montseny, Geografia física dels Països Catalans, Manual de geografia física, Diccionari de geografia física, Plantes de muntanya i Plantes mediterrànies.
Maravillas Boccio Serrano. És llicenciada en Farmàcia i Doctora per la Universidad de Sevilla. S’ha especialitzat en la il·lustració de plantes i paisatges.

Destaca la seva aportació en
Plantes de muntanya i Plantes mediterrànies. Ha participat com autora en d’altres publicacions on a més de les il·lustracions hi ha realitzat aportacions cartogràfiques amb l’elaboració de mapes i diagrames.
Actualment canalitzen part de la seva obra mitjanant la marca Dumalis. Mostren i exposen les seves idees i treballs en cursos, exposicions i conferències.
© Dumalis